ONZE VISIE

Ontzorgen. Al sinds 1973

Succesvol boekhouden zit in onze genen. Al drie generaties lang. Grootvader en vader De Cremer richtten het kantoor samen op in ’73.
Al gauw werd Guy Fransen vennoot en de zaak verder uitgebouwd. Sinds 2010 versterkten ook zoon Bart en dochter Tinne De Cremer het team. In 2019 neemt Bart De Cremer de zaak over. Wel blijven vader Guy De Cremer als onmisbare adviseur en Guy Franssen als vennoot aan boord. Never change a winning team.

In die 50 jaar hebben we veel klanten groot zien worden.
Wilt u ook vooruit en meer tijd vrijhouden voor uw eigen activiteiten en groeimogelijkheden? Dan nemen we uw boekhouding, administratie en fiscaliteit graag uit handen. Tijd is kostbaar.

 

Digitale efficiëntie

Uw boekhouding steeds bijgewerkt, correct en proactief geoptimaliseerd: enkel zo bent u in staat uw koers te bepalen.
Daarom kiest De Cremer resoluut voor digitale efficiëntie dankzij de meest performante software op de markt: met Adsolut heeft u een up-to-date overzicht van uw bedrijfsresultaten en met Codabox komen uw bankafschriften vanzelf bij ons. Boekhouden is een kwestie van efficiëntie.

 

Proactief, punctueel en persoonlijk

Bij ons vraagt u niet alleen: ‘Hoe is het geweest?’, maar ook: ’Waar gaan we naartoe?’.
Persoonlijke gesprekken in combinatie met uw actuele cijfers geven ons het juiste inzicht hoe we u kunnen bijstaan.

We streven ernaar uw toegewijde sparringpartner te zijn. We houden vinger aan uw pols, geven advies op maat van uw bedrijfsvisie en begeleiden u op korte en lange termijn. We spreken u graag meermaals per jaar, voor toekomst- of investeringsadvies. U bent altijd welkom.

 

Voor en door professionals

De Cremer staat garant voor een team van professionals: geruggesteund door bijna 50 jaar expertise, erkend door het BIBF en digitaal up-to-date.
Ook volgen we de ontwikkelingen in het fiscaal landschap op de voet en investeren we voor gans het team in jaarlijkse bijscholing.
U biedt uw klanten graag de beste service en kwaliteit. Voor ons geldt hetzelfde. Spontane nieuwe klanten door mond-tot-mondreclame zijn het mooiste compliment.